• Terapioffer - Nima

  De första fem delarna är skrivna av Hassan Loo Sattarvandi som berättar om Nima som blivit utsatt för en misshandel. Förövaren, Fredrik, går i hans egen klass och istället för att ta steget ifrån Fredrik dras Nima bara djupare in i Fredriks våld. När Carla, som också hänger med Fredrik och Nima, hamnar i en extremt utsatt situation tar helvetet sin början och vardagen för Nima blir allt svartare.

 • #Terapioffers fem avsnitt om Pim går vidare med del 3 och 4 i helgen.

  På söndag, i samband med avsnitt 4 kommer vi att ha två chattar.

  Klockan 12 chattar vi med Alina Devecerski, sångare, låtskrivare bl a, som har skrivit musiken till serien. Direkt efteråt, vid 13-tiden, chattar vi med Hanna Elffors Elfström som spelar Pim.

 • Alina Devecerski är sångerska, låtskrivare, dansare och koreograf. Hon har skrivit musiken till #Terapioffer. Hon svarade på läsarnas frågor. Här kan du läsa alla frågor och svar.

 • Den tredje avdelningen av #Terapioffer handlar om Pim som känner en stor ilska, inte minst mot föräldrarna. Här kan du lyssna på alla fem delar.

 • På lördag och söndag sänds den andra och tredje delen av #Terapioffers samtal med Maxime.

  Maximes pappa har tagit livet av sig. I deras eget hem.

  På lördag klockan 12 chattar Karolina Wedin, som spelar Maxime, med alla lyssnare. Och på söndag blir det chatt med prästen och psykoterapeuten Hans Gentzel.

 • I den andra omgången av #Terapioffer möter vi Maxime som just förlorat sin pappa. Han har tagit livet av sig, och hennes hjärta värker.

  Här kan du ladda ner alla fem avsnitt. De berör en starkt när man lyssnar på dem.

 • Maxime är den andra personen vi får träffa i #Terapioffer.

  Den första delen handlar om att inte bli trodd när man tror att ens hjärta ska stanna, att man ska dö.

  Emma Broström har skrivit om Maxime. Hon var här och chattade med lyssnarna. Läs alla frågor och svar!

 • Efter femte avsnittet av Nimas berättelse, det om att våga gå in i och återuppleva den värsta händelsen i sitt liv, via minnet , orden, och bilderna i sin skalle, chattade psykologen Jenny Jägerfeld med lyssnarna.

  Här kan du läsa alla frågorna och svaren.

 • På lördag 12.03 avslutas Nimas samtal med psykologen i #Terapioffer. Då handlar det om att våga gå in i och återuppleva den värsta händelsen i sitt liv, via minnet, orden, och bilderna i ens skalle.

  Efteråt öppnar vi upp chatten med psykologen Jenny Jägerfeld som är beredd att svara på dina frågor.

  På söndag får vi höra första delen av Maximes historia. Hennes pappa har just gått bort.

  Då kan du ställa frågor och chatta med manusförfattaren Emma Broström.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista