• Terapioffer - Nima

  De första fem delarna är skrivna av Hassan Loo Sattarvandi som berättar om Nima som blivit utsatt för en misshandel. Förövaren, Fredrik, går i hans egen klass och istället för att ta steget ifrån Fredrik dras Nima bara djupare in i Fredriks våld. När Carla, som också hänger med Fredrik och Nima, hamnar i en extremt utsatt situation tar helvetet sin början och vardagen för Nima blir allt svartare.

 • Efter femte avsnittet av Nimas berättelse, det om att våga gå in i och återuppleva den värsta händelsen i sitt liv, via minnet , orden, och bilderna i sin skalle, chattade psykologen Jenny Jägerfeld med lyssnarna.

  Här kan du läsa alla frågorna och svaren.

 • Nima

  De första fem delarna i Terapioffer är skrivna av Hassan Loo Sattarvandi som berättar om Nima. Förövaren, Fredrik, går i Nimas egen klass och istället för att ta steget ifrån Fredrik dras han bara djupare in i Fredriks våld.

 • Nima 15 år

  Huvudperson i detta avsnitt är Nima, som efter att ha våndats när han berättat om jobbiga saker som hänt i skolan och på fritiden tillsammans med kompisen Fredrik, ska göra sitt tredje besök hos psykologen.

  Vi får ser hur det går den här gången. På Terapioffers Facebook- och Sveriges Radios sida på webben är du alltid välkommen att gå in och tycka till eller ställa frågor om programmet. Och med det sagt.

 • Nima 15 år

  I förra avsnittet hörde vi Nima berätta för psykologen om något han hade väldigt dåligt samvete över, något som rörde hans tjejkompis Carla och som gjorde att de inte längre pratade med varann. Det handlade om bilder som tagits av henne när hon sov…

  Vi får ser hur det går den här gången.

 • 1 av 6
  2 av 6
  3 av 6
  4 av 6
  5 av 6
  6 av 6
  Premiär 29 juni

  Terapioffer är Sveriges Radios satsning på radiodrama för 13-15-åringar.

  Författarna Hassan Loo Sattarvandi, Emma Broström och Jenny Jägerfeld har skrivit fem avsnitt var som från terapirummets innersta berättar om varsin femtonåring som går i terapi.

  Premiär i P4 lördag 29 juni kl. 12.03. Samtidigt släpps fem avsnitt på webben och i sociala medier.

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4
  Premiär 29 juni

  Nima spelas av Simon Korkis Malki. Han är den första karaktären vi får möta i Terapioffer - Ett radiodrama för unga.

  Nima 15 år:”Tror du jag vill vara här? Alla bara tjatar om att jag ska komma hit. … Hela tiden talar de om för mig vad jag tänker och vad jag inte tänker. Att de vet så jävla mycket bättre. De bara överdriver, det var ju bara lite tjaffs...”


Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista