• HEMKUNSKAP

  Vad har du för själslig å mental relation till cheeseburgare? I dagens program lärde Emma och Farah oss allt om denna berömda ostkötträtt, det blev mycket om rosa slime, dyra diamantburgare och även lite trashtalk på Oscar Zia som sov sött därhemma. Väl bekommet! 

 • LITTERATURKUNSKAP

  Musikhjälpen är över, och nu är det måndag och då passar Emma på att visa sin bildade sida. Med i programmet är också en äkta författare, Gabriella Håkansson som skrivit böcker om ett trasigt och jobbigt 1800-tals LONDON. Hur faen gör hon det? Är hon tidsresenär?

 • HISTORIA

  Jesus föddes ju typ på gatan, och Maria hade ju nästan ingenting när hon var gravid och skulle föda. Men sånt hemskt skulle väl inte hända nu? Och särskilt inte i Sverige? 

 • Allt om ondska! Foto: Wikimedia commons/lonepine/public domain/Hallows Horcruxes The Lens flaire/Luc0069 samt bild på Emma från Sveriges Radio.
  FILOSOFI
  Gener eller en vidrig jäla miljö???

  Är det att man hade en pappa som rökte för mycket under graviditeten eller är det för att man lärt sig elaka saker på TV:ns paradis hotels? Emma pratar med filosofen Cathrine Felix och analyserar dessutom olika sätt att BOTA ondska samt hur man upptäcker att någon är ond.... (den är skallig... nu råkade jag avslöja...aja SPOILER ALERT i efterhand iaf). 

 • Emma knyckare och dom andra vin och bröd entusiasterna. Foto: Anna Emanuelsson och Wikimedia commons/public domain
  RELIGION

  Jesus Kristus Superstar Josefsson / Guds son / lamm  är BIBELNS huvudperson, ungefär så som Anders Borg var Regeringens huvudperson/guds son / lamm. Allt om Jesus i dagens program, där Emma bashar gamla-testamentets tendens att villa stena folk samt pratar med en ashärlig imam vid namn Othman Al Tawalbeh och en ashärlig präst vid namn Jessica Nordqvist! Väl bekommen! 

 • Freud gjorde konstiga studier på människors psyke där han ofta kom fram till att ALLA vill ligga med sin mamma, onanera eller tror att en häst är ens pappa. Allt detta berättade litteraturvetaren och hobby-experten Anna Hultman som helt snöat in på Freud. 

 • PSYKOLOGI

  I dagens program lär vi oss samtligt allt om psykodynamikerläkaren Sigmund Freud! Vem fan är det, tänker ni dom inte läst gamla gubbar 7,5 högskolepoäng vid universitetskolan - jo det var en man som levde för länge länge sedan i ett land som hette Österike-Ungern! Så länge sen var det, att han levde i ett land som inte ens FINNS längre! Den gamla gubben kom bland annat på att allt har med onani och sin mamma att göra. Med i programmet är Anna Hultman som är litteraturvetare och hobbyexpert på allt tokigt som den gode Freud någonsin gjort.

 • Emma gör program om FREUD! Foto: Anna Emanuelsson/Sveriges Radio och Wikimedia commons/Public domain
  PSYKOLOGI
  En gubbe vars mamma var en MILF!

  I dagens program lär vi oss samtligt allt om psykodynamikerläkaren Sigmund Freud! Vem fan är det, tänker ni dom inte läst gamla gubbar 7,5 högskolepoäng vid universitetskolan - jo det var en man som levde för länge länge sedan i ett land som hette Österike-Ungern! Så länge sen var det, att han levde i ett land som inte ens FINNS längre! Den gamla gubben kom bland annat på att allt har med onani och sin mamma att göra. Med i programmet är Anna Hultman som är litteraturvetare och hobbyexpert på allt tokigt som den gode Freud någonsin gjort. 

 • Emma bevisar att jorden faktiskt är PLATT! Foto: Anna Emanuelsson/Sveriges Radio
  HISTORIA
  "Stockholms blodbad - historiskt sett sämsta efterfesten"

  I dagens program grämer vi oss över historiska misstag! Med sig i program har Emma författaren Daniel Rydén som har skrivit en härlig bok om cirka 100 historiska misstag, samt en klasskompis som heter Lotta som också visar sig vara doktor i hur man ritat fel på kartor HISTORISKT ALLTSÅ. 

 • ITS A BEAUTIFUL DAAAAAYYYY typ. Jesper och Farah pratar om vad som är snyggast, och med sig har dom en underbar människa som heter Marcus och som lovat att guida dom två gaphalsarna till hur dom ska gilla sig själv mera. OM ENS MÖJLIGT.  

 • LITTERATURKUNSKAP

  Idag är det litteraturlektion för alla LAMERS, alla LUUUSERS, BOFS och NOOBS därute.
  Vi skall nämligen lära oss samtligt allt om HARRY POTTER. SÅ det är bara att springa in i perrong 9 och trekvart å hoppa på det röda harry potter tåget för nu kööör GEEEK TÅGET!!! 

 • PROJEKTARBETE

  Emma Knyckare... MÅSTE SKÄRPA SIG! Därför har vi bestämt att hon måste lära sig allt om de sju dödsynderna i SJU VECKOR FRAMÖVER. Varje måndag kommer en ny liten syndig synd, och idag är det dags för HÖGMOD! Emma skrev hela programmet själv eftersom hon tyckte att vi (Anna och Jeppe) är lite mer sämst än vad hon är.... så lyssna och lär från ett riktigt proffs helt enkelt. 

  Farah Erichsén har gjort sitt bästa för att Emmas rosiga kinder ska lysa lite extra idag, här nere kan ni rösta vilken bild som är bäzzzt! 

  När är Emma finast?

 • HISTORIA
  för nu äre historielekton om WILDA WÄSTERN!

  I livets mjuka skola står alltså historia på schema, och inför squardansens dag på lördag skall vi idag lära oss allt om wilda western. Med i programmet har vi Roland som kan allt om just denna dans och som ska få exakt alla människor att dansa i radio. Det blir kul. HEJDÅ SÅLÄNGE! 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista