• I torsdags var det äntligen demokratidags! Alla klasskompisar som var hiskelit trötta på DJ-Mendez fick säga sitt och andra ville ta upp saker som att det borde vara fler lektioner om pingviner. Klasskompisen David efterfrågade en lektion i hur man plockar upp en snygging, och raggningstips är ju som tur är Emmas grej helt och fullt.

  • Efter klassrådet presenterade Tomas en svinsvår matteuppgift från något omöjligt PISA prov. OM vi i klassen kunde svaret, skulle han uppfylla ett av dessa krav innan veckan är slut! FREDAG är veckans sista dag (typ) och då vill vi ha PRIIIIIS!!!

  • Idag blir det lite ordning på den här klassen. Alla ska få vara med i demokratins anda. Dvs. alla får välja Emma till klassordförande. Med i klassen är såklart Seher Yilmaz , rättviseförmedlingens nya ordförande som kanske kan ge lite tips på hur man charmar rektorn att få nya pingisbord.

  • vid något tillfälle får även klassen tycka till. Typ om Emma ska få fuska i tävlingar. Men den frågan kommer nog aldrig upp.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista