• GEOGRAFI

  I ett program om Grekland är ett olympiskt spel en självklar del - KAN VÄL ALLA MÄNSKOR FATTA! 
  Emma och Farah går upp mot varandra i en olympiad i studion, som såklart är helt och hållet rättvis på alla sätt. 

 • IDROTT

  Eftersom att julen närmar sig med stormsteg så har Emma såklart börjat oroa mig för att hon inte ska orka äta upp all julmat! Efter en lat sommar så krävs det en riktig ansträngning för att få upp kondisen så man orkar äta tillräckligt många av dom små goa lussebullar. Så nu blir det vidrig konditionsträning på schemat! Emma har även startat sin egen RADIO-SHOP - eftersom att det är en himla bra affärsidé. KRAM 

 • Idag blir det springelispring i dagens lektion

  "ÅNNNNEEEEEEEJ" skriker ni. Jo vi vet, det är asjobbigt å töntigt som tusan.... MEN Emma har råkat kaxa upp sig i lunchrummet om att hon skall spöa mina kollegor i ett lopp ikväll och har inte övat, så det är liksom nödvändigt. Bättre sent än aldrig hörrni! Med i programmet har vi härliga löparakademin representerad av Bojana, Mohammed, Hazrat och Alvaro! 

 • 1 av 2
  2 av 2
  Dans på schemat!

  Dans = koordinerade kroppsrörelser. Det är det bästa och det sämsta med dans, då koordinerade kroppsrörelser är enkla att komma på men svåra att komma ihåg. Under dagens danslektion lär sig Emma allt om dans samt får hjälp av hennes två danslärare Ann-Sofie Schlyter och Andrea Hägg från Cupcake Crew! 

 • Idrott och fotboll står på schemat. Men innan Emma och landslagsspelarna Amanda Ilestedt och Zecira Musovic får gå loss med att joxa trasa så måste vi ju lära oss vad fotboll är.
  Hör faktaruta ovan.

 • IDROTT står på schemat. Men det är inte Emmas favoritgrej - Cooper-testet, utan idag står det att vi ska lära oss allt om skateboard i läroplanen.

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3

  Och ganska blodigt. Och relativt likt vanliga sporter. Trist. Men! Vi orkar inget mer Sotji, det får vara nog! Nu är det dags att prata om roliga sporter som helt utan gränser och moraliska anpassningar till hur stor skada man får göra på sin motståndare - sporter i fantasin!

  Med i programmet idag är Nene Ormes, författare och sci-fi kunnig människa samt VM-vinnaren i E-sport Madelisk (Madeleine Leander) som kanske kan förklara om det finns tjej- och kill-lag i esport samt hur många gånger hon kan klicka med en datormus per minut! Det är antagligen sjukt många gånger.

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3

  De olympiska spelen börjar I MORGON! Men, EMMA får inte vara med och tävla!! Hon är dessutom inte ensam, väldigt många får inte vara med! Helt sjukt faktiskt. Någon som fått vara med och tävla i OS är landslagspelaren i Goalball - Stefan Gahne som kommer och berättar om hur det var att vinna brons i OS i Kina och hur bäst han är.

 • 1 av 6
  2 av 6
  3 av 6
  4 av 6
  5 av 6
  6 av 6

  Armen och Marcus var fett bra på att slåss. Som tur var var även Emma mycket mycket laddad med bland annat en marsipangris i magen. 

 • Emma vill få stora muskler innan Alla hjärtans dag.
  Hon har två veckor på sig och har bjudit in MMA-fighters, Paolo Roberto och Prins Daniel.
  Det här ska väl gå?

 • Och få MÄKTIGA armar. Så idag är det idrott och det kommer två svincoola MMA-killar vid namn Armen Doslic och Marcus Persson som Emma ska knocka.
  Paolo Roberto och prins Daniel är med och ger tips också.


  (OBS! Bilden ovan är ett montage).

 • Producent-Jesper delar varje vecka ut läxor som ska redovisas på sociala medier.
  Den här veckan var det idrott och man skulle ta en bild eller filma när man tränar.
  Emma gjorde det på SITT sätt.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista