• PROJEKTARBETE

  Projektarbetet att skapa luciatåg fortsätter och fortsätter och FORTSÄTTER för all evighet - eller i alla fall fram till nästa måndag då luciatåget har premiär samt sista föreställning. Förutom maktkampen mellan dom tre luciakandidaterna (Emma, Petrina och Jonatan) så pågår ett drama bakom kulisserna där FARAH försöker kuppa sig in som lucia på något jäla sätt. Idag fick vi också träffa en äkta livs levande lucia som går under alias "Louise Andersson" när hon låtsas vara en helt vanlig människa. 

 • PROJEKTARBETE

  Helgonet lucia är en grej. Att hon var jesus barn var en annan grej. Många grejer om Lucia, och Emma samlar ALL fakta. 

 • PROJEKTARBETE
  LUSSELELLE PÅER!

  Nattens tunga fjärt på er alla små stalledrängar! Nu är det bråttom att börja öva för det är INTE ENS EN MÅNAD KVAR TILL JUL! Emma Knyckare har ju satt ihop en tävling för vem som ska få va lucia i hennes egna lilla lusse-tåg, och den står mellan mellan Emmas klasskompisar Jonatan Unge och Petrina Karlsson samt Emma Knyckare själv om vem som är bäst på att va lucia. RÖSTA längst ner! 

  Vem tycker du ska bli lucia?

 • MUSIKOLOGI
  FÖR PÅ LÖRDAG ÄR DET DANSBANDENS OCH OSTRONENS DAG

  Hej på er klasskompisar! På lördag är det ostronets dag...men inte bara det utan på lördag är det även dansbandets dag!

  Idag är det lill-lördag å som sveriges viktigaste samhällsprogram skall vi såklart därför kombinera ostron och dansband och lära oss samtligt allt om båda.

  En bladning av musik och biologi MUSIKIOLOGI står alltså på schemat.

  Väl bekommet / Emma 

 • MUSIK

  Idag står musik på schema och eftersom Emma nyss hade en J-LO vecka, dvs tittade på alla hennes filmer samt lyssnade på all samtlig musik så skall vi idag lära oss samtligt allt om Jay LO på musiken.  

 • SNUSKVISOR!
  4:37 min

  Det blev snuskvisa play-off i studion mellan Emma Margareta Knyckare och Sara & Samantha. 

 • 1 av 2
  2 av 2

  Hejhej, igår gick hela EU åt helvete å alla fick ringa Amnesty. Men idag är en annan dag, nämligen flöjtens dag. Å vi skall lära oss allting om FOLKMUSIK , musik står alltså på schemat. Som Emmas lärare har vi folkmusikerna och de härliga människorna SARA PARKMAN och SAMANTHA OHLANDERS! Väl bekommet

 • Musiklektion:

  För cirka 32 år sedan så föddes Britney Spears ute på landet i Amerika. Sen dess har hon varit bäst i hela världen. Idag blir det musik och då ska vi hit you baby one more time... vi ska va a slave for you... mm. 

 • Tycker vi på redaktionen. Emma tycker att Razor tounge är musik.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista