• Roger är Sveriges Radios förre Kulturkorrespondent. Var från 2008 till 2014 programledare för P1s filmprogram Kino. Roger har också hörts i talkshowen Wilson i P1, P3 Homo, P3 Kultur och Flipper i P3 och bloggar just nu varje dag om sina upplevelser framför skärmen där ständigt nya avsnitt av Star Trek rullar under 1,5 år.

  • Anna-Karin har jobbat för Sveriges radios alla kanaler sedan 1994. Sedan 2007 är Anna-Karin anställd på Eko-redaktionen men är allt som oftast utlånad till Radiounderhållningen där hon mest jobbat med Annika Lantz program och nu senast varit producent för Lantzkampen i P1.

  • Amanda har jobbat som programledare för Folkradion i P3, Signal och undersökande Front i P3, men även hörts i och producerat en rad andra program i P3 och P1. Mellan 2009 - 2015 var hon exekutiv producent för P3 dokumentär.

  • Alfred går tvååriga journalistlinjen på Kaggeholms folkhögskola och gör tolv veckors praktik på Sveriges Radio under våren och har hunnit jobba både för Lantzkampen i P1, P3 Nyheter, Karlavagnen i P4 och Nordegren och Epstein i P1 och Marika i P4.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista