• Programbild för Teaterprogrammet

    Anneli Dufva intervjuar scenkonstprofiler i Sverige.

    Sänds fredag 19.03. Repris måndag kl 05.02

  • Anneli Dufva har arbetat på Sveriges Radio sedan mitten på 90-talet och har bland annat varit programledare för Kulturnytt, Scensukt, Vågen, Kosmo och Kritiken. Dessutom är hon litteratur- och teaterkritiker. Hon har också gjort det feministiska humorprogrammet Systrarna i P4 och vikarierat som korrespondent i New York. Utanför radion har hon bland annat arbetat som regiassistent och dramaturg.

  • Anna-Karin har jobbat för Sveriges radios alla kanaler, P1, P2, P3 och P4 sedan 1994. Sedan 2007 är Anna-Karin anställd på Eko-redaktionen men är allt som oftast utlånad till Radiounderhållningen där hon mest jobbat med Annika Lantz program. Anna-Karin är producent för Lantzkampen i P1 parallellt med att hon producerar Teaterprogrammet.

  • Marie Jansson har arbetat på Sveriges Radio och Radioteatern sedan 1996. Hon var ansvarig för Radioteaterns Strindbergsår i samarbete med Stockholms Stadsteater och har under de senaste åren byggt upp Radioteaterbiblioteket och där producerat föreställningarnas alla inledningar.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista