• Programbild för Relationsradion i P3

  Relationsradion i är ett relationsprogram där lyssnare får råd av Juan Havana och Isabelle Hambe. Kontakta oss på relationsradion@sverigesradio.se! Vi finns på facebook, men är mest aktiva på instagram (RelationsradioniP3)!

  Programmet direktsänds från Malmö under vardagar från klockan 10!

  TORSDAGSPANELEN: Varje torsdag tar vi in lyssnare som får kommentera och diskutera dagens ämne. Det kan vara allt från otrohet till om man får bajsa med öppen dörr. Maila till oss om du är sugen på att sitta med!

  ONSDAGSDEJTEN: Är du singel och vill hitta kärleken? Eller bara hitta någon att hänga, träna eller laga mat med? Har du en kompis som går och surar för att hen inte hittar sin drömpartner? Då MÅSTE du maila eller skriva till oss på instagram och ge oss all info så vi kan hjälpa hen!

 • Min starkaste egenskap är att jag är väldigt snäll och bryr mig fruktansvärt mycket om människor, samtidigt har jag ett kort temperament och tolererar inte mycket bullshit. Så det jämnar ut sig. I min vänskapskrets är jag psykologen som man ringer mitt i natten.

  Kontakta Isabelle

 • Jag har varit i korta förhållanden, långa förhållanden, jag har varit sambo och nu är jag lyckligt gift tvåbarnsfar. Jag har hela relationsspektrat i min bakficka och kan lösa alla problem, för jag har varit med om dem. Jag önskar att mitt vuxna jag hade kunnat ge råd åt mitt unga jag.

  Kontakta Juan

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista