Hanna & Rasmus rapporterar - Anna
Foto: Mattias Dellmo

Anna Flygel

Vad är det med Anna och Boten Anna egentligen? Läs här!

Vad är det värsta/bästa med sommaren?

Det bästa med sommaren är att man inte behöver ha så mycket kläder på sig, älskar att bara slänga på mig en t-shirt, någon form av underdel och träskor – klar! Älskar också de lååånga dagarna, har släkt i Norrland så midnattssolen är en klar favorit!

Det värsta med sommaren är mina LP-skivor till svettfläckar under armarna, stressen jag kan känna inför att ”det här ska bli den beste sommarn i hele mit lif” och bikinilinjen (varför är alla badunderdelar så små!?!?!?).

De tre värsta sakerna med sommaren…Ligg med en, döda en och gift dig med en.

Dödar ihjäl: sommarstressen. Från vem kommer pressen egentligen? Varför förstöra den bästa årstiden för mig själv!?!? Vill jag softa så ska jag baske mig softa; guilty free.
Ligga med: mina svettfläckar, är det riktigt gött sex blir jag ju ändå svettig.
Gifter mig med: bikinilinjen. Vuxna underliv är naturligt håriga och fantastiska grejer!

Vilket är ditt värsta/bästa sommarminne?

Mitt bästa sommarminne är svårt att urskilja, men det utspelade sig i alla fall på min mormor och morfars bondgård i Västerbotten. Åh ljuva barndom!

Ett sämre minne är den gången jag och en kompis skulle återskapa Dirty Dancing-lyftet på ett stengolv med dåligt resultat. Hon slog i bakhuvudet och jag tog emot mig med hakan. Extremt blå dubbelhaka blev min look den sommaren…

Vilken är den värsta/bästa sommarlåten att ligga till?

Den sämsta låten att kuttra sju till är helt klart Boten Anna!

Den bästa sommarlåten att ’get it on’ till är … jag vet inte… Hotel California? Svårt. Känns som ett dåligt ligg till en bra låt sabbar låten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista