• Karl Anders "Kalle" Moraeus är idag en av landets mest folkkära musiker/artister. Men också en av våra mest folkkära programledare i TV i t ex Så ska det låta, Moraeus med mera och som julvärd i SVT.

    Kalle har också en lång och gedigen musikkarriär bakom sig. Han var en gång i tiden anställd vid Kungliga filharmoniska orkestern. Nu är han mest känd som medlem i Orsa spelmän och Benny Anderssons orkester.

  • Alexzandra Wickman, låtskrivare, producent och countryartist, gör nu sin programledardebut i radio. Alexzandra kommer från den sörmländska landsbygden, den lilla byn Nävekvarn, tog gitarren på ryggen som 15-åring och begav sig till Stockholm för att följa sina drömmar.

  • Artisten, producenten och musikern Anna Ternheim släppte sitt debutalbum "Somebody Outside" 2004. Sedan dess har hon släppt ytterligare fyra hyllade album och belönats med både P3 Guld och flera Grammisar. Det senaste albumet ”For The Young” kom i januari i år. Anna har inte bara skrivit åt sig själv utan även komponerat musik till internationella filmer och TV-serier.


  • Rijal Mbamba, musiker och tvåfaldig svensk mästare i Poetry Slam, har jobbat som programledare på lokalkanalen Din Gata, och som programledare för Sommarlov i SVT. Rijal var Publikens Ambassadör i Musikhjälpen 2013. 

  • Bella Stenberg är frilansjournalist, kulturskribent och kritiker, bland annat i Sweden Rock Magazine, Borås Tidning och Göteborgs-Posten. Hon skrev sin första skivrecension för Borås Tidning när hon var 14 år och är numera tidningens musikredaktör. Främst skriver hon om litteratur och musik, men är också föreläsare och jobbar bland annat med med utställningen Musiklivet Göteborg 1955-2018 på Göteborgs Stadsmuseum.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista