• Boulevard P4 Örebro

  Carin Andersson och Håkan J. Mukka är tillbaka i Boulevardstudion för att ge oss fem tips på de bästa tv-serierna som någonsin gjorts.
  – Big Love, serien om mormonfamiljen måste vara med på listan. Chloë Sevigny, som spelar den andra frun, äger. Man kan säga att det är en one man show med henne, säger Håkan J. Mukka.

 • Boulevard P4 Örebro

  Seriösa nyheter, premiärer, Oscarsgalan och relitysåpor är ämnen som avhandlas när tv-panelen är tillbaka i Boulevard. Vad tittar de på?
  – Jag är nog mest en rapportkille, jag orkar inte med reklam i nyheter, säger Håkan J Mukka.

 • Boulevard P4 Örebro

  Var femte svensk tror på det övernaturliga, och kanske speglas även det i tv-tablån. Boulevards tv-panel tar sig an tv-serierna med spöken, medium och vampyrer.
  – The river är en korsning av både blair witch projekt, paranormal activity och lost, och är lite spooky, säger Håkan J Mukka.

 • Boulevard P4 Örebro

  Sandra tycker att det finns lite för mycket matprogram och skulle hellre se färre program men med högre kvalitet. Håkan ser fram emot "Ringer" som ska börja sändas under våren. 

  Boulevards teve-panel bestående av Sandra Nelson och Håkan J Mukka kom till studion för att prata om teve-våren 2012. Klicka på länken och hör alla deras tevetips.

 • Boulevard P4 Örebro

  Tv-panelen är tillbaka i Boulevard och tipsar om måsten i tv-tablån under julhelgen. Några tips är nya, men klassikerna verkar fortfarande regera.
  – Kalle anka och hans vänner styr ju ändå fortfarande i stor utsträckning, man äter till exempel före eller efter Kalle, inte mitt i, säger Sandra Nelson.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista