Policy för P4 Jämtlands konton på sociala medier

Hos P4 Jämtland i sociala medier kan du följa med i nyhetshändelser och radioliv.

Vi vill göra radio som berör och engagerar dig i publiken och våra sidor på Facebook, Instagram och Twitter ska vara en naturlig mötesplats för åsikter, diskussion och debatt – med ett öppet men respektfullt samtalsklimat.

Vi vill veta vad vår publik tycker om olika saker och ge dej en möjlighet att påverka innehållet här, i radion och i det offentliga samtalet.

Som företrädare för Public Service tillämpar vi de grundläggande principerna om reklamfrihet, opartiskhet, saklighet och de demokratiska värdena liksom programreglerna i övrigt.

Vi kan komma att radera innehåll som inte följer Sveriges Radios regler för kommentarer och sådant vi bedömer är kränkande eller brottsligt. Se även de generella användarvillkoren för Facebook, Instagram och Twitter.

https://www.facebook.com/legal/terms
https://help.instagram.com/478745558852511
http://support.twitter.com/articles/18311 

Bilder:
Genom att ladda upp bilder intygar du att du har upphovsrätten till bilden och att Sveriges Radio får använda den i sin verksamhet.

KONTAKTUPPGIFTER
Har du frågor eller vill du anmäla något? Kontakta oss på mejl:
p4jamtland@sverigesradio.se

eller kanalchef Ricky Karström:
ricky.karstrom@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista