• p1-morgon onsdag 16 januari

    Den olycka som inträffade på Tranarpsbron på E4:an nordöst om Helsingborg är en av de största i Sverige. Uppemot 100 fordon var inblandade i olyckan, en person dog och 14 personer fick vård på sjukhus. Under onsdagen fortsätter röjningsarbetet och redan nu konstaterar Trafikverket allvarliga skador på själva bron. Direktrapport av Johan Pettersson, reporter i Kristianstad. Samtal med Annika Canaki, enhetschef för underhåll i område syd på Trafikverket.

    Hör också Klas Tingvall, trafiksäkerhetsdirektör vid Trafikverket.

  • Den enda förklaringen hittills, till orsakerna bakom gårdagens masskrock på E4:an nordost om Helsingborg, är halka i kombination med dimma. Polisen gick i går bland annat igenom och kontrollerade kvalitén på däcken på de bilar som var inblandade i olyckan, för att om möjligt få fler förklaringar till att så många krockade.

  • En stor trafikolycka har inträffat på E4:an mellan Åstorp och Östra Ljungby i Skåne. Ett 100-tal fordon är inblandade, och enligt Cindy Schönström Larsson, vid Malmöpolisen, har mellan 15 och 20 personer skadats och tre omkommit.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista