Jessica Bergsjös krönikor

Här samlar P4 Kalmar Jessica Bergsjös krönikor. 

 • Veckans krönika.

  Om en mur som kanske inte syns - men finns ändå. P4 Kalmars populära krönikör Jessica Bergsjö har varit i Berlin i helgen och har med sig färska intryck därifrån.

 • "Jessica är Jessica."

  P4 Kalmars krönikör Jessica Bergsjö kretsar denna vecka kring fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic. Hon tycker att alla borde ta efter världsstjärnan och tro på oss själva i alla lägen.

  Boosta ditt självförtroende med hjälp av Zlatan-citaten i artikeln!

 • Krönika.

  Hösten är tiden då vi börjar om, gör förändringar, kommer tillbaka till vardagen och vill så mycket... Kanske är höststarten mer en nystart på året än själva årsskiftet? 

  Lyssna på Jessica Bergsjös krönika! 

 • Veckans krönika.

  P4 Kalmars populära krönikör Jessica Bergsjö är denna vecka i studion och pratar om dagens ungdom under parollen "Vad var det jag sa..." 

 • Krönika.

  P4 Kalmars populära krönikör Jessica Bergsjö kom denna vecka till studion med en krönika på temat fattiga och rika. Hon reflekterade kring skillnaderna och hur den som, liksom hon, är mer lyckligt lottad kan hjälpa den som har det svårt.

 • Veckans krönika.

  Dags för en favorit i repris i krönikesammanhang. P4 Kalmars krönikör Jessica Bergsjö har slängt ut de middagsgäster som hon bjöd in förra gången och berättar nu vilka hon skulle vilja se vid sitt middagsbord. Människor från länet som ligger på hennes "nyfiken-på-toppen".  

 • Årets sista krönika.

  P4 Kalmars krönikör Jessica Bergsjö ger dig denna vecka en påminnelse om att göra bokslut med sig själv, avsluta året och vässa pennan inför oskrivna blad! Lyssna på Jessicas krönikor via sverigesradio.se/kalmar

 • P4 Kalmars krönikör.

  Vågar du blotta dig? Lyssna på Jessica Bergsjös krönika om att våga något svårt och allvarligt och lär dig hur man överlever och blir starkare på kuppen. Lyssna via sverigesradio.se/kalmar! 

 • din förmiddag

  Idag handlar Jessicas krönika om en entreprenörs vardag. Om stort och smått, vakna nätter med siffror snurrandes i huvudet, skräcken att missa momsinbetalning eller skatt. Men också om makten över tiden och den berusande friheten i att bestämma själv. Lyssna på krönikan via sverigesradio.se/kalmar

 • din förmiddag

  P4 Kalmars krönikör Jessica Bergsjö ger dig denna vecka en krönika med en provocerande fråga och ett svar man inte vill ha. Det handlar om vardagsrasismen i den lilla staden. Du hör den via sverigesradio.se/kalmar. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista