Barnpanelen i P4 Kalmar

Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka femteklassare diskutera viktiga frågor i P4 Morgon. 

 • Veckans ämne.

  Hanna, Sigge och Erik i klass 5A på Kalmarsundsskolan sitter denna vecka i vår barnpanel och snackar om skolan och om varför vi går i skolan. Kommer du ihåg din skoltid med ljusa minnen eller var skolan bara jobbig? Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar!

 • Veckans ämne.

  Abubakr, Hanna K och Danjar i klass 5A på Kalmarsundsskolan sitter denna vecka i vår barnpanel och snackar om längtan och om det är bra att längta efter någon eller några. Hur är det med dig, längtar du efter någon? Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar!

 • Veckans ämne.

  Abubakr, Hanna K och Danjar i klass 5A på Kalmarsundsskolan sitter denna vecka i vår barnpanel och snackar om godis och det där sötsuget som dyker upp när man minst anar det. Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar

 • Veckans ämne.

  Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Susanna, Kajsa och Wilma i klass 5A på Kalmarsundsskolan i Kalmar snackar denna vecka kring ett omdiskuterat ämne bland alla elever och lärare under året. Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar

 • Veckans ämne är OS.

  Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Susanna, Kajsa och Wilma i klass 5A på Kalmarsundsskolan i Kalmar. Tjejerna snackar denna gång om den stundande olympiaden i Sotji. Är det viktigt att vinna och vara bäst? Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar

 • Har du förslag på nya ämnen?

  Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Wilma, Giselle och Milana i klass 5A på Kalmarsundsskolan i Kalmar. Tjejerna berättar denna gång om sina drömmar som handlar om artisteri, konståkning och jagande män med hundar! Lyssna på barnpanelen via sr.se/kalmar

 • Veckans ämne.

  Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Wilma, Giselle och Milana i klass 5a på Kalmarsundsskolan i Kalmar snackar denna gång om leken. När slutar vi att leka eller gör vi någonsin det? Lyssna på barnpanelen via sverigesradio.se/kalmar!

 • Veckans ämne.

  Varje fredag kl. 7:15 hör du våra kloka 11-åringar diskutera viktiga frågor. Denna vecka är det Wilma, Giselle och Milana i klass 5a på Kalmarsundsskolan i Kalmar som snackar om snöns betydelse för dem. Lyssna på Barnpanelen via sverigesradio.se/kalmar!

 • Barnen tycker till.

  P4 Kalmars barnpanel snackar denna fredag om julen. Och det är inte alldeles självklart att alla firar jul, det konstaterar vår panel med Hanna W, Hanna K, Reddon och Nimus från klass 5A från Kalmarsundsskolan i Kalmar. Lyssna på panelen via sverigesradio.se/kalmar! 

 • En stämningsfull dag.

  Lucia är ämnet när Elsa, Sussanna och Blanka från klass 5A på Kalmarsundsskolan i Kalmar sammanträder i barnpanelen. Fredagens panel rymmer både skönsång och ger dig koll på vad det är vi sjunger om i dagens mest sjungna låt, Sankta Lucia. 

 • Resonerar och funderar.

  Varje fredag hör du P4 Kalmars barnpanel i morgonprogrammet. Där diskuterar barnen saker som ligger dem nära. Denna vecka snackar Hanna, Nimus, Hanna och Reddon kring ett ett ämne som ligger många varmt om hjärtat: filmer och tv-tittande. Lyssna på barnpanelen via sverigesradio.se/kalmar!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista