Haffa

Haffa var P4 Sörmlands fredagsprogram 2009-2014.

 • Haffa

  Det var lite dåligt stämning i Haffa idag. Vår gäst reser nämligen land och rike runt och sprider Dålig stämning, även om han nog får publiken att dra på smilbanden också. Özz Nujen är resande i komik och nu säger han ifrån. Står upp mot bilden av sig själv, samhället och politiken. Özz föreställning som heter just Dålig stämning är hans första långa soloföreställning. Imorgon ger han den i Eskilstuna.

 • Haffa

  Idag sändes P4 Sörmlands fredagsprogram Haffa för sista gången. Då passade vi på att bjuda in Brolle som imorgon har premiär på sin folkparksturné. Senare i sommar spelar han i folkparken i Nävekvarn.

 • Som ung sprang han runt på ängarna i Slagnäs i Norrbotten. Med vingar på armarna försökte han flyga och ibland lekte han att han var en ko. Fantasin har han i behåll och idag har han gjort en resa inom musikvärlden som många drömmer om.

 • Gladys Heyman-Nyström var skuptris och trebarnsmor. Den femte september 1946 tog hon sitt liv. Hade hon levt vidare skulle hon drygt tio år senare fått hälsa sitt barnbarn Jessica Zandén till livet. Men nu blev det inte så.

 • För Katarina började musikkarriären med bandet "De små humlorna". Lät det illa gick hon till fysiskt angrepp på sina medsångare. Tack och lov har hon inte behövt anamma sin metod från 7-årsåldern på sin nuvarande grupp. För när The Real Group sjunger så är det skönsång på hög nivå. Idag sjöng de upp sig i Haffas studio inför sin konsert i Eskilstuna

 • I 17 år har de spelat. Rest världen över och haft konserter. Spelat in på klassiska Motown i USA och blivit nominerade till en Grammy i detta land. Men nu är det snart slut. Till jul lägger de ner. Soundtrack of our lives blir historia. Men innan dess reser de landet runt. Imorgon besöker de Eskilstuna och redan nu ska du få träffa Ebbot Lundberg i Haffa.

 • De är bandet som sägs kunna få vuxna män att gråta. Weeping Willows är tillbaka och har det senaste året haft en del spelningar efter fyra års tystnad. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista