• KULTURPORTRÄTT #4
    Hon är en av Sveriges Radios verkliga legender; Britt Edwall. En av den där sorten som inte riktigt hörs längre. Hon rörde sig fritt mellan alla genrer. Allt har hon gjort, underhållning, kulturprogram, kabareer, pjäser, dokumentärer. En hel landsväg av röster och berättelser.
  • Morgonen den 11 september på Manhattan. Människor springer undan det enorma dammoln som sprider sig efter att det första planet flugit in i World Trade center. På gatorna, i fönstren, på taken, överallt ringer folk varandra. De vill veta att allt är bra, att ingen är skadad, de vill berätta vad de ser och de vill tala om hur mycket de tycker om varandra.
  • Lotta Eriksson försöker träffa någon via en kontaktförmedling på den tiden när det inte var så utbrett att mötas via internet. Programmet är ett repriserat utdrag ur serien "Själva självtilliten" av Britt Edwall.
  • Tre helt olika killar möts natt efter natt på internet. En svensk från Norrland, en iransk från Dalarna och en bosnisk från Skåne. De spelar Battlefield och tittar på filmer från Irak. De säger att de får höra sanningen från andra sidan, från dem som slåss mot amerikanarna. Ett terrorattentat planeras i Sverige.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista