• En kvinna misstänker att hennes man är otrogen och att han svindlar deras familjeföretag för att kunna köpa en bil och en lägenhet till sin älskarinna. Hon kontaktar privatdetektiven Anneli Mattisson och ber henne skugga mannen. En lång jakt börjar, genom ett Skåne fullt av brustna drömmar och förtroenden.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Dokumentära mysterier

  En kvinna misstänker att hennes man är otrogen och att han svindlar deras familjeföretag för att kunna köpa en bil och en lägenhet till sin älskarinna. Hon kontaktar privatdetektiven Anneli Mattisson och ber henne skugga mannen. En lång jakt börjar, genom ett Skåne fullt av brustna drömmar och förtroenden.


 • I mullrande bilar drog de skränande fram, varv efter varv och utmanade ett samhälle som hade klarat sig undan kriget.
   
  De blev fiender till de flesta och fientliga till det mesta. Polis och andra som kom i deras väg mötte en svensk ungdomsrörelse som aldrig tidigare skådats.
   Media höll sig i dess närhet, men var du ”siska, en sån där förläst”, ja då gällde det att springa för att inte få stryk. 
   
  Ett av program Bo Sjökvist om raggare, våld och uppror

 • Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista