• Anders Gustafsson 16 år, mördades brutalt  nyårsafton 1994 i Hammarbyhamnen i Stockholm. Mordet blev mycket uppmärksammat. Anders hade varit på fest i skinnskallelokalen Höder Dart och sen bara spårlöst försvunnit därifrån.

  Mordet är fortfarande olöst men polisutredningen pågår än, idag under ledning av Eiler Augstsson på Coldcase gruppen i Stockholm.

 • Gull-Britt ser ut från sitt fönster i Vårbygård och Rani sitter på balkongen i Flemingsberg. Hon är en äldre svensk kvinna som gärna vill gå ut till de andra utländska kvinnorna på gården men inte vågar.

  Han är en ung kille med utländsk bakgrund som har sett ovanliga typer – svenskar – som går uppför backen. Två förorter i Stockholm där många människor från olika kulturer lever. En kortdokumentär om två personers utsikt och utblick. 
   
  En kortdokumentär av Aziza Dhaouadi.

 • Erik föddes på femtiotalet, som ett barn av fyra syskon. Sina första tio år isolerades han i ett rum i källaren, avskuren från resten av sin familj.
   
  Han var ett barn som inte fanns, men blev en vuxen man som söker svar på frågan: varför- just jag? Det här är hans berättelse.
   
  Ett program om att trots allt vilja försonas.


Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista