• Andreas Johansson är VD för Klässbols linneväveri. Som 23-åring intog han sin position för ett av Värmlands största kännetecken. Han är fjärde generation i företaget och drivs av ett otroligt affärssinne som började i tidig ålder. Om bland annat detta berättar han i sitt sommarprogram.

  • Solveig Ternström, ett välbekant ansikte för de allra flesta. Kanske känner just du igen henne från den populära tv-serien Svenska Hjärtan som gick i över tio år under 1980- och 1990-talet. Eller kanske känner du igen henne från sin tid som riksdagsledamot för Centerpartiet.

  • Maria Wells
    33 min

    Många har både sett henne och hört henne, utan att egentligen veta om det. Maris Wells har under flera års tid nämligen varit huskör i "Allsång på Skansen". Hon sjunger sedan tio års tid i sånggruppen VOCALETTES. Hon har gett ut två böcker om hur det är att ha barn. Själv har hon två söner tillsammans med sin man Robert Wells.

  • Mikael Karlsson ett vanligt namn kan tyckas men Den här killen är allt annat än vanlig. Han är nämligen ordförande i Naturskyddsföreningen i Sverige. Han bor och arbetar med Stockholm som bas, men med världen som arbetsfält. Men sitt ursprung det har han i Värmland.

  • Laeiad Larsson berättar i sitt program om sin barndom i Thailand. Hur hon tvingas jobba från 11 års ålder och varför hon hamnat i Sverige.

  • Öivind Åsberg kommer från Kristinehamn och är aktiv i Lekaresällskapet, ortens amatörteatergrupp, både som regissör och skådespelare. Han kommer att dela med sig av sitt liv som lärare, om katastrofer och succeer i all de teateruppsättningar han har varit med att sätta upp.

  • Åsa Bergenheim är Karlstads universitets rektor. Det var i höstas som Åsa började sitt nya arbete i Karlstad. Det trots att hon bor kvar i Umeå, men sina rötter har hon i Karlstad.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista