#publikdagen

Det mesta vi sände i P4 Värmland den 18 november baserades på tips från lyssnarna. Antingen via mejl till p4varmland@sr.se  eller via vårt Publiknätverk.

  • På flera håll i landet är det brist på familjehem som kan ta emot barn eller ungdomar som av olika anledningar inte kan bo kvar hos sina biologiska föräldrar. Även i Värmland behövs fler familjer som kan öppna upp sina hem.

  • Konceptet med mansfri fotbollsträning för flickor på Kronoparken är en succé.
    - Det är det bästa som finns. Vi som spelar har blivit mycket mycket bättre och några kan ta av sig slöjan, säger 13-åriga Assia.

  • En något ovanlig luciakortege kommer att äga rum i Sunne på Luciadagen. Det är det nystartade Busbackens Knuttesällskap som arrangerar motorcykelkortegen Lusserullen.

  • I solfattiga november vill vi uppmärksamma något så unikt som en solstråle på Våxnäs i Karlstad. Det handlar om butiksbiträdet Inger Jönsson som av affärens kunderna beskrivs som en människa utöver det vanliga. Tipset fick oss att skicka P4:s Robert Ojala på ett oannonserat besök.

  • På drygt två veckor har vi bara sett solen totalt sju timmar. Ett tangerat bottenrekord som påverkar många. Livscoachen Carin Hansdotter Bladh försöker ge goda råd mot höstdeppen.

  • Till vintermarknaden vid Sjögränds Herrgård i Uddeholm så söker man nu en åsna för att ha i sin levande julkrubba. Men det verkar vara svårt att få tag på så eventuellt får ett annat djur hoppa in och spela åsna.

  • Efter vår rapportering om felaktig kameraövervakning på arbetsplatser har flera personer hört av sig till oss och berättat om dåliga villkor som telefonförsäljare. De anställda vill vara anonyma därför har deras röster bytts ut. En av dem har vi valt att kalla Sofia och hon arbetade på ett callcenter.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista