Om kanalen

Välkommen till P4 Gotland. Vi är Sveriges mest avlyssnade lokalradiokanal! 

Följ P4 Gotland också på Facebook, Twitter och Instagram

P4 Gotland finns på A7-området vid Östra Hansegatan i Visby. I huset arbetar ett 40-tal personer, vikarier och frilansare inräknade. P4 Gotland sänder varje dag, vardag som helgdag och i huset pågår arbetet från tidig morgon till kväll.

P4 är hela Sveriges kanal. Vi är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner människor mer än tre timmar på våra program. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program. Vi presenterar nyheter, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nysatsningar.

P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information. Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen och Karlavagnen.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

<!–dash; / PrintPuff –><!–dash; /Puff –><!–dash; spacer –>

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista