• Mari Winarve, publikredaktör p4 Gotland

  Hjälp oss att göra mer spännande radio!

  Vi på P4 Gotland vill göra program och nyheter som berör dig. Vi är en radio i allmänhetens tjänst och du kan hjälpa oss att vara det.

  Vi vill ta del av dina kunskaper och erfarenheter!

  Som medlem i P4 Gotlands publiknätverk hjälper du oss att göra en radio som berör, en radio från och för hela Gotland.

  Det ger dig en möjlighet att vara med och påverka din radio. Vad tycker du att vi skall granska, vilka gäster vill du höra i radion? Det kan vara ledsamt och glatt, spännande eller rena vardagen, ingenting är för litet eller för stort för oss.

   Anmäl dig till publiknätverket här!

 • Det finns många sätt att ta kontakt med P4 Gotland. Kom till radiohuset. Skriv brev, ring, faxa, skicka e-post, sms eller mms. Du kan gilla oss på Facebook eller följa oss på Twitter, och Instagram. Kom gärna på studiebesök - ta bara kontakt med oss så bestämmer vi en tid som passar.

  Adress
  Sveriges Radio Gotland 
  Box 1324 
  621 24 Visby

  E-post
  p4gotland@sverigesradio.se

  Telefon
  Växel: 0498 - 75 00 00

 • Radioleaks är en krypterad tjänst för dig som vill lämna information till Sveriges Radio. Hjälp oss avslöja maktmissbruk och korruption.

  Hur går det till på ditt äldreboende, hur behandlas du av din arbetsgivare, hur används skattepengarna på myndigheten där du jobbar? Vi tar emot allt från mycket känslig information till din berättelse om missförhållanden på jobbet. Radioleaks, bryt tystnaden!

  Läs hur du gör

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista