Masskrocken på Tranarpsbron

40 lastbilar och 34 personbilar var inblandade i den stora masskrocken på Tranarpsbron den 15 januari 2013. En person dog och 13 skadades i det som är en av Sveriges största trafikolyckor hittills.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Klippan
  Åklagare tittar på materialet.

  Det är precis ett år sedan masskrocken på Tranarpsbron på E4:an inträffade. Omkring 70 fordon var inblandade och lagom till årsdagen är polisens utredning klar. Åtta personer är misstänkta för brott i samband med olyckan som inträffade i halka och dålig sikt.

 • Olyckan på Tranarpsbron

  Polisutredningen om masskrocken på Tranarpsbron vid Östra Ljungby för en månad sedan har nu kommit så långt att tolv personer ska delges misstanke om brott.

 • Nordvästra Skåne

  I dag är det en vecka sen den stora masskrocken på Tranarpsbron på E4 mellan Helsingborg och Örkelljunga. Polisutredningen om hur och varför olyckan inträffade går nu vidare och det kommer att ta minst några veckor till innan alla pusselbitarna är på plats.

 • Nordvästra Skåne

  Enligt polisen började masskrocken på Tranarpsbron med att tre lastbilar krockade mitt på bron i norrgående riktning. Två olika utredningar om olyckan har nu satts i gång.

 • nordvästra Skåne

  En person dog och femton till tjugo skadades i tisdagsförmiddagens masskrock vid Tranarpsbron mellan Åstorp och Östra Ljungby. Ett femtiotal fordon var inblandade i jätteolyckan.

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  Skåne

  Ett stort antal personer har skadats vid masskrocken på E4:an, på Tranarpsbron mellan Åstorp och Östra Ljungby. Det uppger räddningstjänsten i nordvästra Skåne för P4 Malmöhus. Bilister avråds nu från att köra E4:an överhuvudtaget mellan Helsingborg och Örkelljunga.

  – Vi vet att ett hundratal fordon är inblandade, 50 lastbilar, 50 personbilar som i tät dimma o halka kolliderat på tranarpsbron, norr om Åstorp, säger Per Nydahl, informatör på räddningstjänsten i Helsingborg.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista