• Bordtennis
  Genombrott för debutanten Anders Eriksson.

  Söderhamn behövde bara två matcher för att ta sig vidare till semifinal i pingisens SM-slutspel. Spårvägen orkade inte stå emot hemmalaget som vann med 4-1. 

 • I finalen väntar Eslöv.

  Söderhamn vann den tredje och avgörande semifinalen i herrarnas SM-slutspel i bordtennis och är i final för sjätte året i rad. Lördagens möte blev gastkramande och innehöll mycket dramatik innan Söderhamn kunde slå Halmstad med 3-2 och därmed vinna semifinalen med 2-1 i matcher.

 • Skivhyllan

  Säsongen är i gång för SUIF och Hampus Nordberg och hans lagkamrater jagar ännu en finalplats. Så här långt har säsongen börjat bra.

  I dag var han gäst i P4 Morgon och pratade om inledningen på säsongen, hur han gör för att hitta ny musik och om kärleken till Liverpool.

 • Det blev ingen ny blågul bragdvändning i lag-EM i bordtennis. 0-2 i matcher i kvartsfinalen mot Ryssland blev även 0-3. Valbosonen och Söderhamnsspelaren Jens Lundquist vann första set och hade setboll i andra set i sin match men förlorade sedan.

 • Det blev seger för Söderhamnslaget SUIF igår när bordtennislegendaren Jan-Ove Waldner och hans Spårvägen kom på besök.

  Matchen slutade 3-1 til SUIF efter att Jon Persson visat vägen med två singelvinster, bland annat över just Jan-Ove Waldner.

 • Fem år i rad har Söderhamns pingisherrar tagits sig till final. I år trotsar man det tuffa motståndet och går för guldet. I kväll är det hemmapremiär mot legendariska Jan-Ove Waldners Spårvägen.

  Pingispubliken kan vänta sig underhållning, lovar Hampus Nordberg som spelar sin sjätte säsong för klubben.

 • bordtennis

  Söderhamn är i brygga efter ha förlorat mot Eslöv med 3-1 i den första SM-finalen i bäst av tre i bordtennis i går kväll. Eslövs kinesiske spelare Xu Hui vann sina två matcher, och Söderhamns tränare Peter Blomqvist var besviken.

 • bordtennis

  För femte året i rad har Söderhamns bordtennisherrar tagit sig till final i Pingisligan. I kväll inleds finalspelet på hemmaplan mot den ständiga motståndaren Eslöv. I förmiddags körde SUIF ett sista träningspass inför första matchen.

 • bordtennis

  Valbosonen Jens Lundquist är utslagen ur singelspelet i bordtennis-VM i Paris. Sent i går kväll gav han världsfemman Timo Boll en match i tredje omgången i herrsingel men fick till slut ge sig. Boll vann med 4-2 i set.

 • bordtennis

  Det räckte inte hela vägen för Söderhamnaren Hampus Nordberg i kvalet till bordtennis-VM:s huvudturnering i Paris. I gårdagskvällens avgörande match mot belgaren Robin Devos föll Hampus med 4-1 i set. Men han lyckades kvala in till dubbelturneringen i par med Fabian Åkerström.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista