Arkiv

 • Bobergs segermål gav Endre tre poäng
  2:23 min lördag 17 november kl 20.37

  Innebandy. Med 20 sekunder kvar av matchen gjorde Endres Stephanie Boberg segermålet, vilket innebar vinst med 5-4 i bortamötet mot Jönköping i damernas superliga.

 • Förlust för Visby IBK i Oskarshamn
  2:00 min lördag 17 november kl 19.25

  Innebandy. Det blev förlust med 2-5 för Visby IBK i lördagens bortamöte mot Oskarshamn i herrarnas allsvenska.

 • Gotländsk gård fick ta emot pris
  lördag 17 november kl 12.35

  Anna och Christer Melander på Kullands gård i Gerum har utsetts till Årets nötköttsföretag. På fredagskvällen tog de emot priset på Köttriksdagen i Eskilstuna.

 • Östercentrum anmält till internationell arkitekttävling
  2:17 min lördag 17 november kl 10.00

  Regionen lägger 1,1 miljon på att anmäla Östercentrum till den europeiska arkitekttävlingen Europan. Förhoppningen är att få in flera bra bidrag som lyckas binda ihop världsarvet med staden utanför murarna.

 • Storseger för Visby Roma
  2:40 min fredag 16 november kl 21.16

  Redan från början visade Visby Roma att gästande Hanviken skulle få en jobbig kväll. Efter tre mål i den andra perioden var hemmalaget i ledning med 4-0 och matchen var avgjord. Slutresultat 5-0.

 • Skelett hittat i villaträdgård
  2:20 min fredag 16 november kl 16.53

  I samband med grävningsarbete hittades ett skelett vid en tomt i Visby, vilket Gotlands Tidningar var först med att berätta. Arkeologen Petter Åkesson tror att kroppen kan vara över tusen år gammal.

 • Sjukvårdsdirektören avgår i förtid
  2:09 min fredag 16 november kl 16.40

  Region Gotlands hälso- och sjukvårdsdirektör Maria Dalemar slutar vid årsskiftet, innan hennes förordnande går ut. Bakgrunden till att hon slutar står att finna i regionens nya politiska styre.

 • Han får pris för hållbart handlande
  1:49 min fredag 16 november kl 14.38

  Det går att handla ekologiskt och hållbart, i alla fall när det handlar om mat. En som gör det är Marko Martinsson som i dag prisas för sin livsstil.

 • Oliver vill börja tillverka chips
  1:34 min fredag 16 november kl 09.22

  Tidigare har han arrangerat kanalrace i Närsån och varit på landshövdingens årliga sommarfest. Nästa projekt 21-åriga Oliver Lundberg vill ta sig an är gotländsk chipstillverkning.

 • Mari och hennes dubbelgångare
  4:07 min fredag 16 november kl 08.51

  Det sägs att alla har en dubbelgångare någonstans ute i världen. Men vår publikredaktör Mari Winarve behöver inte leta särskilt länge, och inte särskilt långt bort, för de bor i samma socken.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".