Nyheter från SöndagsMorgan i P4

 • Petra och Erika är vikarier för Morgan som precis blivit pappa.

  Morgan har gått och blivit trebarnsfar (hurra!), och därför har Producent-Erika hoppat in i studion tillsammans med Petra Revenue. De efterlyser berättelser om märkliga saker barn sagt och gjort, och tar tacksamt emot råd och tips som någon med tre blöjbarn (Morgan, alltså) kan ha nytta och glädje av. Det blir också Alfabetsresa, Nyhetshåven och Mest Störst Flest Först.

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan i P4!

  Mejla sondagsmorganip4@sverigesradio.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • Petra och Morgan tipsar, och vill tipsas, om saker fler borde testa.

  Morgan och Petra tipsar om saker fler borde testa. Saker som andra inte visste gjorde vardagen lite lättare, eller lite roligare. Och så efterlyser de dina tips! Det blir också tävling, med mera!

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan ditt meddelande.

 • Viveca och Morgan efterlyser hemlisar i dagens program.

  ...är temat för dagens sändning, som leds av Morgan och Viveca Lärn. Vi ska också ut på Alfabetsresa, tävla i Mest Störst Flest Först, och håva nyheter. Och en hel del till!

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • Hector Apelgren och Anna Mannheimer leder dagens program.

  Morgan jobbar med annat den här veckan, så Hector Apelgren har tillsammans med Anna Mannheimer hoppat in i hans ställe! De vill veta vad du hela ditt liv trott - men som sen visat sig inte stämma. Dessutom blir det tävlingar, Alfabetsresa, och så ringer vi upp en författare...

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • David och Morgan efterlyser berättelser om när du varit först eller sist på bollen.

  Morgan och David pratar om saker de var först - eller sist - med. Och så har vi kommit till K i Alfabetsresan, det blir tävling och vi pratar om nyheter från veckan som gått. Med mera!

  Hör gärna av er till SöndagsMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag, och skriv sedan din text.

 • Morgan och Petra firar brunchens dag, med en liten frukost.

  Morgan och Petra pratar om felaktiga sammanblandningar och de gånger man råkat ta fel... Och så kör vi tävling, Alfabetsresa och nyheter från veckan som gått!

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • Morgan och Hector efterlyser dig som är vikarie.

  Idag har Hector Apelgren hoppat in bredvid Morgan och vi har just ämnet "Jag fick hoppa in". På ett annorlunda jobb eller annat udda sammanhang. Och så blir det tävling och nyhetshåv och Alfabetsresa!

  Hör gärna av dig till SöndagMorgan i P4! Mejla sondagsmorganip4@sverigesradio.se eller skicka ett sms: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • Morgan och Viveca välkomnar hösten och pratar om de där små sakerna som gör oss lite gladare.

  Morgan och Viveca tävlar i Mest Störst Flest Först, reser på Alfabetsresa och vill höra dina exempel på ämnet "Jag ÄLSKAR när det händer". Och så efterlyser vi höstbilder, såhär första dagen på hösten.

 • Morgan och Patti pratar tvillingar i dagens SöndagsMorgan i P4.

  Idag kommer tvillingen Patti på besök i studion, och vi kör en tvilling special! Och så vill vi gärna höra om saker du har dubbel uppsättning av? Det blir också Alfabetsresan och tävling. Med mera!

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan! Mejla sondagsmorganip4@sr.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan din text.

 • Morgan och David tar pulsen på sommaren.

  Morgan är tillbaka efter semestern och tillsammans med David Urwitz tar han tempen på sommaren. Hur har den varit? Och vad finns kvar att se fram emot? Det blir också Mest Störst Flest Först, och udda nyheter från veckan som gått.

  Hör gärna av dig till SöndagsMorgan! Mejla sondagsmorganip4@sverigesradio.se eller skicka ett sms till 72250: skriv P4, gör ett mellanslag och skriv sedan ditt meddelande. Vi finns också på Facebook och Instagram.