Nyheter från Vi i femman

 • 4 lokala kvartsfinaler i P4 som sänds kl 17-18 15, 17, 22 och 24 januari. Två lokala semifinaler sänds 29 och 31 januari. 5 februari är det lokala finaler. Från dem går tre klasser vidare till finalen i Barnkanalen och P4 9 mars.

  I år sänder Sveriges Radio P4 sju lokala tävlingar innan den stora riksfinalen i SVT. Radiotävlingarna börjar den 15 januari och sänds på tisdagar och torsdagar under tre veckor. Den lokala finalen är den 5 februari och finalen sänds lördag 9 mars i Barnkanalen.

  Missa inte årets spännande frågesport i radio!

 • Två barn i en tävlingssituation. De har headset på sig och kollar på ett skriftligt svar som en av dem skrivit.
  Nu drar Vi i femman 2019 igång!
  0:30 min
  Premiär tisdag 15 januari.

  Varje tisdag och torsdag kl 17 i P4 svarar landets femmor på kluriga frågor i direktsändning. Var med och gissa därhemma också!

  För att lyckas i Vi i femman gäller det att ha koll på allt från historia till nyheter och popmusik // Susanna, frågemakare

 • Alla klasser som gick vidare till finalen i Vi i femman 2018: Montessorifriskolan i Karlskrona, Almtunaskolan i Uppsala, Engelska skolan i Sundsvall och Vilans skola i Nacka.
  Gick din klass vidare?

  Här kan du se vilka 200 klasser som går vidare till radiotävlingarna i P4. Grattis alla som gick vidare och tack alla som deltagit!

 • 2018 års vinnare tipsar – Så gör du för att lyckas i Vi i femman!
  1:08 min

  Alva Eliasson och Eilif Kamel Hargaut gick segrande ur 2018 års Vi i femman. Deras tips för att komma långt i tävlingen är att bland annat att det är bra att hänga med i det som händer runt om i världen.

 • Känner du igen rösterna?

  Lyssna på 10 röster och se om du kan lista ut vem det är som pratar eller sjunger.